Niets is sprookjesachtiger dan het verwelkomen van een nieuw wondertje in de familie. Het begint al vanaf de geboorte met het verzamelen van dierbare herinneringen. Herinneringen die je graag wilt delen met familie en vrienden, maar ook om te bewaren voor later. 

Babyfotografie
Babyfotografie

Wil je graag foto’s van je baby (1 maand – 1 jaar), boek dan een babyshoot in onze studio!
Een babyshoot duurt maximaal 45 min tot een uur, niet te lang zodat het wel comfortabel blijft voor je kindje. Vaak hebben ze nu al een sterk eigen willetje en het is belangrijk dat te respecteren.
Bij een babyshoot krijg je niet meer echt die slapende, opgekrulde baby’tjes waarmee je foto’s maakt in allerlei verschillende poses. Dit is tegennatuurlijk voor de oudere baby’s en dus ook niet prettig voor je kindje.
Wel krijg je vaak leuke wakkere foto’s en soms krijgen we zelfs al een leuke lach op de foto.

Bekijk de tarieven en opties

Babyfotografie
Babyfotografie

Alle leeftijden zijn leuk, maar vaak krijg je vanaf een maand of 5 de meeste leuke foto’s: op de buik liggend en zich omhoog drukkend of misschien zelfs al zittend (zo nodig met ondersteuning van mama/papa of in een kratje met kussentjes). Spelen met knuffels of een ballon, alles is mogelijk. We maken er samen een feestje van!

Tips voor ultieme babyshoot. 

Baby’s komen in lichtgekleurde kleding zonder al te veel prints het beste uit op foto’s. Neem voor de variatie meerdere setjes kleding mee. Voorbeeld zowel iets neutraals als iets met een leuk kleurtje.

Je kunt accessoires meenemen, zoals het geboortekaartje, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort. (wij hebben om hygiënische reden geen knuffels of speelgoed ter beschikking)

Wil je een foto die past in het interieur van uw kamer of andere locatie in huis. Bekijk dan van tevoren welke kleding hierbij past.

Het is handig om voor de babyfotoshoot te letten op een schoon gezicht en schone neus, en schrale plekjes kun je eventueel insmeren met een niet al te vette crème. Hoe minder erin een foto bewerkt hoeft te worden hoe natuurlijker deze blijft. En daarbij is niet alles weg te werken.

Bekijk de tarieven en opties

Bekijk ook onze kinderfotografie pagina

Bekijk onze aanbieding

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: