Vastgoedpresentatie

Een mooie presentatie van uw woning of bedrijfspand is essentieel om de aandacht te trekken en een sublieme eerste indruk achter te laten bij de kijker. De goede indruk kan resulteren in een bezichtiging.

Bij de verkoop of verhuur van uw huis, appartement of bedrijfspand wilt u potentiële klanten de best mogelijke indruk van uw pand geven. Een goede eerste indruk kan immers de doorslag geven om contact te zoeken met de makelaar voor een bezichtiging. Professionele, kwalitatief hoogstaande foto’s zijn hierbij van essentieel belang. Deze moeten zorgen voor een mooi en tegelijkertijd realistisch beeld van de woning.

Cord Beckmann is expert op het gebied van woningfotografie en in het bezit van de nieuwste apparatuur. Bij het fotograferen wordt er gelet op het creëren van foto’s met een dynamisch bereik, waarbij de fijnste details in een ruimte naar voren worden gebracht. Hierdoor krijgen potentiële kopers de perfecte indruk van de potentie van de verschillende ruimtes.

De tevredenheid van mijn klant staat altijd voorop. Dit betekent dat ik de tijd neem om elke ruimte zo goed mogelijk te fotograferen. Ik ga door tot alles er netjes op staat.

Basis 10 foto’s 195 euro
Binnen (interieur)
Buitenfoto’s (voortuin, ingang en achtertuin)
Plus (aanbevolen) 15 foto’s 275 euro
Binnen (interieur)
Buitenfoto’s (voortuin, ingang en achtertuin)
360 graden foto’s van elke kamer (Uitgaand van 5 kamers)
Extra 30 foto’s 395 euro
Binnen (interieur)
Buitenfoto’s (voortuin, ingang en achtertuin)
360 graden foto’s (Tour door de woning)
Film 60 seconden
Film
Doorloop van de woning in 60 seconden 145 euro
360 graden
Kosten voor een enkele 360 graden foto bedragen 75 euro.
Opmaat Natuurlijk zijn er situaties waarin u behoefte heeft aan een opdracht op maat. U kunt een vrijblijvende offerte ontvangen op aanvraag.
Voor meer informatie en mogelijkheden neem dan contact op. Tel 06-21397900/0610076282 Mail: info@photocord.nl
Alle bovenstaande prijzen zijn ex BTW