Professioneel fotopapier

De foto’s die u bestelt worden door het gerenommeerde vaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoog­waardige foto­papier onder­scheidt zich kwalitatief van het ‘standaard’ papier dat u gewend bent. Het papier is speciaal ontwikkeld voor digitale belichting met zeer hoge print­kwaliteit. Zelfs het helderste wit en het diepste zwart worden probleemloos weergegeven. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor een natuurlijke weergave van huid­tinten en behoudt de kleur­kwalititeit ook na vele jaren!

Digitale bestanden
Steeds vaker worden foto’s ook digitaal besteld. Als u een foto als download bestelt, ontvangt u direct na ontvangst van de betaling de link naar het bestelde foto­bestand en kunt u de bestelde foto downloaden.
estel het originele foto­bestand van de fotograaf in hoge resolutie voor uw eigen archief. De foto kunt u onbeperkt voort uzelf gebruiken. U kunt de foto bijvoorbeeld in een een foto­boek verwerken of er zelf één of meerdere foto­producten van bestellen.

Het afdrukken van uw foto’s worden binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. Wilt u de foto downloaden dan is dit na betaling direct mogelijk.

Bekijk hier alle mogelijkheden van onze leverancier

Hieronder de mogelijkheden en de prijzen:

%d bloggers liken dit: