Goede gezinsfoto’s zijn goud waard. Later terugblikken op de tijd van toen dat kun je niet voorbij laten gaan. Wij komen bij u thuis en maken daar foto’s in uw eigen omgeving of een locatie naar keuze.
Voor een achtergrondje behoort ook tot de mogelijkheden. Samen gaan we uw wensen bespreken.
Een vrolijke gezinsfoto of familieportret, een spontane foto van je (klein)kinderen, ben je zwanger of willen jullie gewoon samen op de foto, bij ons is dat mogelijk. Wij maken op een spontane en ongedwongen wijze foto’s bij jullie thuis of op een mooie locatie bij jullie in de buurt.

Schappelijke tarieven
Al voor € 200,- per gezin maken wij een prachtige reportage van ongeveer 20 foto’s. Die kun je op cd bestellen, of bij ons bijvoorbeeld op alle formaten canvas kunt laten drukken.

Bekijk de tarieven en opties

Gezinsfotografie
Gezinsfotografie
Gezinsfotografie
Gezinsfotografie

Extra optie: Je kunt de foto’s ook extra mooi laten bewerken. Bij deze nabewerking worden subtiel rimpels vervaagt, oneffenheden in de huid weggewerkt, tanden witter gemaakt, littekens, puistjes etc verwijderd. Je kunt aan het einde van de fotoshoot aangeven of je deze optie wilt. Mijn voorkeur gaat uit om het puur natuur te houden dit is mooier en komt over zoals je bent.

Kledingtips
Foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Dan gaat alle aandacht uit naar de mensen zelf. Lichte kleding is mooier dan donkere kleding. Dus doe liever iets wits, lichtblauw, fel kleurtje of beige bijvoorbeeld. Voor groepsfoto’s is het sleutelwoord harmonie. Zorg er dus voor dat de kleding op elkaar is afgestemd. Bijvoorbeeld allemaal een shirt of jurkje in wit, pasteltinten of spijkergoed. Het belangrijkste is dat er niet 1 persoon duidelijk domineert qua outfit, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk. LET OP: in de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Voor de foto zijn truien in herfstkleuren het mooist.

Ontspannen sfeer voor de kinderen
Het fotograferen van kinderen is niet altijd even makkelijk maar wel erg leuk om te doen. Kinderen zijn puur, vaak ongedwongen en altijd verrassend. Ieder kind is uniek en speciaal en aan ons de taak om dat vast te leggen!

Het is belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij het maken van de foto’s. Er wordt alle tijd genomen om een kind op zijn of haar gemak te stellen zodat er een ongedwongen sfeer ontstaat. Zo kan ik op een speelse manier de unieke persoonlijkheid vastleggen. De reportages duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Gezinsfoto’s op DVD
Zoals bij alle reportages worden worden de foto’s veilig bewaard op onze server. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u uw DVD kwijt raakt kunnen wij 1 maal kosteloos een kopie maken uit ons archief.

Maak een afspraak
Vader- of Moederdag, verjaardagen, Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag, de trouwdag van jezelf of van opa en oma: er is altijd wel een reden om mooie foto’s te laten maken. Bel voor een afspraak met 06-21397900 (bereikbaar van 9 tot 17:30 uur). Mailen kan ook, naar info@photocord.nl. We nemen binnen een werkdag contact op.

Bekijk ook onze Trouw pagina

Bekijk onze aanbieding

Gezinsfotografie
Gezinsfotografie
Gezinsfotografie
Gezinsfotografie

%d bloggers liken dit: