Keuken
Keuken

Voor de verkoop van uw huis gaat het niet om het aantal foto’s maar om de kwaliteit van de foto’s.Bedenk maar eens hoe een potentiële koper naar de foto’s kijkt. De volgende reacties kunnen het gevolg zijn van een slecht uitgevoerde fotoshoot:
Huis lijkt te donker
Huis lijkt te klein
Huis lijkt te groot
Huis lijkt te rommelig
Huis lijkt te vol

Mensen zien, mensen kijken. Ze zijn visueel ingesteld. Iets bevalt, wekt interesse, irriteert of maakt indruk. Daarbij gaat het om de eerste oogopslag, de eerste impressie. Zien is synoniem voor het waarnemen van beelden. Wij zien meestal onmiddellijk of iets ons aanspreekt of juist niet.

 

De eerste stap bij de verkoop van uw huis is zoeken op sites als funda.nl. Gezien het enorme aanbod is het van groot belang dat úw object in het oog springt en interesse wekt bij de potentiële koper. Welke foto’s trekken mijn aandacht? Waar voel ik mij letterlijk en figuurlijk thuis? Hoe komt de sfeer via de fotografie op mij over?

PhotoCord weet als geen ander de kenmerken en de sfeer van een huis treffend vast te leggen. Van tijdloos grachtenpand tot modern landhuis, van woonboot tot appartement: PhotoCord gets the picture!

Luchtfoto woning
Luchtfoto woning

De fotograaf van PhotoCord neemt zelf contact op met de makelaar en/of de bewoner. Na zo’n eerste contact voelt het des te vertrouwder aan als de fotograaf aanbelt en binnenkomt. Het is geen must, maar PhotoCord vindt het belangrijk dat makelaar en bewoner kunnen meedenken en -beslissen over het eindresultaat van de fotografie. Vertrouwt u op het vakmanschap van de fotograaf? Uitstekend. PhotoCord zal dat vertrouwen nooit beschamen. U kunt de visuele voorstelling van uw pand met een gerust hart aan de fotograaf overlaten.

Komt de regen met bakken uit de hemel? Is er wegens dichte mist nauwelijks zicht? Ook dan gaat de afspraak gewoon door. De fotograaf richt zich dan in eerste instantie op de binnenfotografie en komt graag een andere keer, op korte termijn, langs voor de buitenkant van uw pand. Hoe dan ook, PhotoCord gets the picture!

Ambacht
Fotograferen is een ambacht. Tegenwoordig kan iedereen met behulp van een smartphone (of een digitale camera) een plaatje schieten. Maar verkopen deze foto’s ook uw huis? Onze fotograaf heeft jarenlang ervaring in het vinden van de juiste hoek, de goede lichtinval en het nabewerken met behulp van Photoshop.

De verkoop van een huis is een samenspel tussen bewoner, makelaar en fotograaf. Heeft u als eigenaar eenmaal de beslissing genomen en gaat u de uitdaging aan, dan wilt u uw woning zo snel en goed mogelijk verkopen. De inbreng van de makelaar, maar zeer zeker ook de visuele presentatie van uw pand is daarbij van evident belang.

Woonkamer
Woonkamer

PhotoCord is een creatieve fotograaf en helpt u de uitdaging tot een succes te maken. De fotograaf is bevlogen door ambacht en vakmanschap met een uitstekend oog voor styling, interieur en detail. De vakman van PhotoCord is altijd op zoek naar het beste plaatje, de mooiste lichtinval en de scherpste foto. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden uitgevoerd: hoogtefotografie (drone), 360 graden fotografie, fotovideo, video en trailer.

U gaat the challenge aan, PhotoCord helpt!

Luchtfoto/film (nieuw): Vroeger was het een erg duur om opnames vanuit de lucht te maken, het huren van een helikopter of vliegtuig kost al snel 600 euro. Tegenwoordig is het doormiddel van dronevluchten stukken goedkoper om een vanuit de lucht opnames van de woning te maken. Doordat de drone vele malen kleiner is kunnen eruit verschillende hoeken foto’s worden gemaakt waardoor de woning nog beter in beeld komt. Bekijk hier enkele voorbeelden op YouTube.

 

Luchtfoto
Luchtfoto

Film/trailer (nieuw): Wij bieden ook de mogelijkheid om een film van om en in het huis te laten maken in combinatie van film en foto bekijk hier een demo. Om meer uw woning onder de aandacht te brengen is het ook mogelijk om een trailer te maken dit is een film van ongeveer 1 minuut waarin alle aspecten van de woning worden weergegeven. Bekijk hier de trailer. Deze trailer zou u bijvoorbeeld op Funda of andere huizen site kunnen zetten, maar is het ook mogelijk deze op Facebook of Twitter te plaatsen.

 

 

 

Prijslijst

Binnen (interieur) en buitenfoto’s (voortuin, ingang en achtertuin)  Maximaal 10 foto’s 75 euro.
Binnen (interieur) en buitenfoto’s (voortuin, ingang en achtertuin) en lucht foto van de locatie Maximaal 12 foto’s 105 euro.
Luchtfoto van de locatie (per foto) 35 euro.
Film van de locatie uit de lucht (per minuut) 50 euro (voor de eerste 60 seconden) elke 60 seconden extra 25 euro.
Binnen (interieur) en buitenfoto’s (voortuin, ingang en achtertuin)  en lucht foto en film (per minuut) van de locatie 150 euro.
Filmtrailer van de woning 75 euro.
Boven genoemde prijzen zijn exl. BTW eventueel meer foto’s in overleg.

Heeft u nog vragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 06-10076282, 06-21397900 of stuur een email info@photocord.nl

Hieronder enkele demo filmpjes

Om op te vallen tussen al de huizen die wordt aangeboden, kan je ook als extra optie een trailer laten maken. Van de foto’s en films die wij voor u hebben gemaakt. Bekijk de demotrailer hieronder.

Bekijk ook onze Babyfotografie pagina

 

%d bloggers liken dit: